Inga konstigheter eller tillsatser. Bara frukt som beter sig som frukt.

Vi gör det så enkelt som möjligt. När vi pressar juice får alla frukter och grönsaker behålla sina naturliga smaker och viktiga näringsämnen på ett bra sätt hela vägen. Alla våra juicer pressas fem dagar i veckan, på order, för att kunna skickas till din butik redan nästa dag. På så sätt kan du dricka färsk frukt och grönsaker när du vill.

ETT SCHYSST SYSTEM

Vi vill göra juice på rätt sätt. Både för miljöns skull och för din. Vårt kvalitetssystem är tredjepartscertifierat enligt International Featured Standards Food, version 6.0. Så när du köper en Brämhults kan du vara säker på att få juice som håller högsta kvalitet. Du får en juice som är färsk, på riktigt. Det märks till exempel genom att den nypressade juicen ändrar både färg och smak beroende på säsong. För frukt smakar ju inte likadant hela året, eller hur? Och om juicen inte hålls kyld så kan den tyvärr jäsa. Precis som med färsk frukt, alltså. Se det som ett äkthetsbevis.

VÄGEN TILL EKOLOGISK JUICE

Brämhults ekologiska juice är ett resultat av flera års intensiv produktutveckling, samarbete med grönsaksodlare och nära dialog med bioplast-branschen. Att göra juice på vårt sätt och pressa färsk frukt och grönsaker på plats i Brämhults är inte enkelt. Att göra det ekologiskt är ännu svårare. Men nu kan vi stolt erbjuda den kompletta lösningen: KRAV-märkt juice i en flaska av växtbaserad bioplast.

VAD INNEBÄR KRAV-MÄRKNINGEN?

En märkning med KRAV säkerställer att de äpplen och apelsiner vi pressar juice av har odlats utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Det garanterar också att den ekologiska juicen inte har producerats med GMO eller innehåller konstiga tillsatser. Certifieringen innehåller också krav och riktlinjer för arbetsmiljön på de odlingar som vi köper frukten från.

ÖPPET HÅLLBARHETSARBETE

Hållbarhet är viktigt för oss och med vår enkla och raka process är vi ett mycket bra val sett ur ett miljöperspektiv. Från och med 2016 miljöcertifierar vi oss med standarderna EMAS (European Management and Audit Scheme) och ISO 14001.

fruktdrycknektar_1920x1080
Från och med 2016 certifierar vi oss med standarden EMAS, klicka på bilden för att läsa mer.