Ha kameran redo och ta en läskande bild med någon av Brämhults lemonader så har du chansen att vinna biljetter till Sveriges skönaste musikfestival. Tävlingen håller på hela våren och sommaren och tre lyckliga vinnare får två biljetter var.

Tänk på att

– Tagga #Bramhultswow
– Du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se din bild!

REGLER OCH VILLKOR

Tävlingen pågår t.o.m. 13/7 2018. Vinnarna meddelas under vecka 30 på Brämhults Facebooksida, på @bramhultsjuice och under #Bramhultswow. Vinsten inkluderar endast inträdesbiljett, ej logi och transport till och från festivalen. Juryn består av marknadsavdelningen hos Brämhults. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda hos Brämhults får ej delta i tävlingen. Genom att delta i tävlingen godkänner du samtidigt att din bild får publiceras på www.bramhults.se, på Brämhults Facebooksida samt Brämhults Instagram-konto @bramhultsjuice.

Publicerat: